Tutki genre
Laajennettu haku
Haku
Lataa...

Asiakkuus, yksityisyyssuoja ja henkilötietojen käsittely

eREADZ latauskaupan käyttö edellyttää rekisteröintiä. Latauskaupan rekisteröityminen ja käyttäminen rekisteröityneenä käyttäjänä edellyttää käyttäjätunnusta ja henkilökohtaista salasanaa. Asiakas vastaa tunnistautumistietojensa huolellisesta säilyttämisestä ja tunnistautumistiedoillaan suoritetuista toimista. Asiakas sitoutuu säilyttämään salasanansa sekä mahdolliset muut lisätunnisteet erillään toisistaan ja siten, ettei sivullisella ole mahdollisuutta saada niitä tietoonsa. Salasana on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa kenellekään.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta eikä ereadz.com latauskaupalla ole velvollisuutta tarkistaa tai täydentää tietoja.

Henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä menetellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Rekisteröityneet asiakkaat ovat ereadz.com :n asiakasrekisterissä, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon sekä muihin vastaaviin Latauskauppaan ja ereadz.com -palveluun liittyviin tarkoituksiin. Asiakkaan antamia yhteystietoja (kuten sähköpostiosoitetta ja/tai matkapuhelinnumeroa) voidaan käyttää tai luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain ja muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti, ellei asiakas tätä erikseen kiellä.

Joissakin tilauksissa kuten tietyissä sanomalehdissä kustantaja haluaa meidän välittävän asiakastiedot myös heille. Tällaista tilausta tehdessä Asiakkaalta kysytään henkilötietojen välittämiseen aina suostumus.

Tietoja Asiakkaasta saatetaan tarvita kolmannen osapuolen puolesta digitaalisia käyttöoikeuksien hallinta- (DRM; digital rights management) rajoituksia varten. Nämä tiedot rajoitetaan minimiin. Jos Asiakas ostaa digitaalisesti merkittyjä tuotteita ereadz.com –verkkosivulta, oikeuksien hallitsija voi vaatia Asiakkaan yhteystietoja, jolloin ereadz.com välittää ne pyynnöstä.